Algemene voorwaarden

BLÖJOR & MJÖLK hanteert de volgende algemene voorwaarden voor verkoop, levering, retouneren en betaling.

ARTIKEL 1.

Toepassingsgebied

1. Deze algemene voorwaarden (hierna: de algemene voorwaarden) zijn van toepassing op alle contracten, leveringen en andere diensten die zijn overeengekomen tussen de klant en BLÖJOR & MJÖLK

2. Door een bestelling te plaatsen, gaat de klant akkoord verbonden te zijn aan deze algemene voorwaarden.

3. Tenzij BLÖJOR & MJÖLK anders schriftelijk heeft aangegeven aan de klant, worden de algemene voorwaarden van de klant zelf niet geaccepteerd.

ARTIKEL 2.

Aangaan van een contract

4. BLÖJOR & MJÖLK bevestigt de bestelling van de klant via e-mail. BLÖJOR & MJÖLK heeft het recht om een levering te weigeren, of speciale voorwaarden op te leggen, onder voorbehoud van het geven van redenen. Als BLÖJOR & MJÖLK niet duidelijk kan bepalen wat het permanente of tijdelijke adres van de klant is, kan een bestelling niet worden geaccepteerd.

5. Bestelprocedures die ongeacht de reden op technische of andere wijze zijn onderbroken voordat de betaalinstructies zijn voltooid, zijn niet compleet, zelfs wanneer de klant een bestelbevestiging heeft ontvangen. Een dergelijke bestelling wordt in principe dan ook niet geleverd. BLÖJOR & MJÖLK streeft er echter naar om contact op te nemen met de klant om de betaalinstructies te voltooien, zodat de bestelling kan worden geleverd.

ARTIKEL 3.

Prijzen en kosten

6. De contractprijs is de huidige prijs op het moment wanneer een bestelling wordt geplaatst bij de webshop. De prijzen van de artikelen worden vermeld inclusief btw.

7. De prijzen die worden vermeld in de webshop, zijn exclusief verzend- en administratiekosten.

8. BLÖJOR & MJÖLK is niet gebonden aan de voorwaarden van aanbiedingen in het geval van eventuele print-, typesetting- of programmeerfouten op de website.

ARTIKEL 4.

Uitvoeren van bestellingen

9. BLÖJOR & MJÖLK handelt met de grootst mogelijke zorg bij het verwerken van bestellingen van artikelen.

10. Artikelen worden geleverd op het adres dat door de klant aan BLÖJOR & MJÖLK wordt gegeven.

11. BLÖJOR & MJÖLK verstuurt geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in de volgorde waarop ze zijn binnengekomen.

12. De leveringstermijn die staat weergegeven op de webstore, is slechts een schatting en er is geen recht op compensatie indien de levering langer duurt.

ARTIKEL 5.

Douaneheffingen, accijnzen en belastingen

13. De klant moet zelf nagaan of het product legaal kan worden geïmporteerd naar het land van bestemming. Bij het bestellen bij BLÖJOR & MJÖLK is de ontvanger de geregistreerde importeur die zich aan de wet- en regelgeving van het land van bestemming dient te houden. Bestellingen die worden verzonden naar landen buiten de Europese Unie kunnen onderworpen zijn aan invoerbelastingen, invoerrechten en kosten die worden geheven door het land van bestemming. De ontvanger van internationale verzendingen kan onderworpen zijn aan zulke invoerbelastingen, invoerrechten en vergoedingen, die worden geheven zodra de verzending uw land bereikt. Extra kosten voor douane-inklaring worden gedragen door de ontvanger; BLÖJOR & MJÖLK heeft geen controle over deze kosten en kan niet voorspellen wat deze zullen zijn.

14. Het is aan te raden om contact op te nemen met uw plaatselijke douanekantoor voor de huidige kosten voordat u een bestelling plaatst, zodat u niet voor een verrassing komt te staan met kosten die u niet verwachtte.

ARTIKEL 6.

Recht om artikelen te retourneren

15. De klant heeft het recht om een artikel te retourneren aan BLÖJOR & MJÖLK binnen veertien (14) dagen na levering, zonder opgave van reden. Dit recht geldt echter niet voor afgeprijsde artikelen. Let er wel op dat we de verzendkosten voor de geretourneerde artikelen niet terugbetalen.

16. Er vindt geen terugbetaling plaats voor artikelen die worden geretourneerd aan BLÖJOR & MJÖLK na deze periode van 14 dagen.

17. Artikelen dienen te worden teruggestuurd in overeenstemming met de instructies die staan weergegeven op de deze website in het herroeppingsrecht onder aan deze pagine

18. Artikelen dienen te worden teruggestuurd in de conditie die in het algemeen wordt geaccepteerd voor normaal gebruik voor goedkeuring van de artikelen. Als een klant dit recht om een artikel te retourneren, wil uitoefenen, moet het artikel worden geretourneerd aan BLÖJOR & MJÖLK samen met alles wat oorspronkelijk werd verzonden, in de originele staat en verpakking, in overeenstemming met de duidelijke en redelijke instructies die zijn verstrekt door BLÖJOR & MJÖLK.

19. BLÖJOR & MJÖLK heeft het recht om een geretourneerd artikel te weigeren of terug te sturen aan de klant als het artikel gebruikt blijkt te zijn, niet langer de originele labels bevat, of schade vertoont die is veroorzaakt door de klant, of als de klant niet heeft voldaan aan de instructies voor het retourneren van het artikel die zijn verstrekt door BLÖJOR & MJÖLK.

ARTIKEL 7.

Fout bij levering

Als BLÖJOR & MJÖLK een artikel levert dat verschilt van dat wat de klant heeft besteld, of als het artikel beschadigd of defect is, moet de klant BLÖJOR & MJÖLK hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen, BLÖJOR & MJÖLK vergoedt de aankoopprijs.

ARTIKEL 8.

Klachten

20. Als een klant een artikel wil ruilen of retourneren, moeten de instructies worden gevolgd die worden vermeld op de pakbon die werd meegezonden met het artikel.

21. Andere vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot een bestelling, betaling of levering dienen schriftelijk te worden verzonden naar het volgende e-mailadres: info@blojor-mjolk.com

22. Het e-mailbericht moet het volgende bevatten: de naam van de klant, het e-mailadres dat bij BLÖJOR & MJÖLK staat geregistreerd, het bestelnummer dat vermeld staat in de bestelbevestiging, en het artikelnummer.

ARTIKEL 9.

Minimumleeftijd

23. Bestellingen van personen jonger dan 18 jaar worden niet door BLÖJOR & MJÖLK geaccepteerd.

ARTIKEL 10.

Betaling

24. De klant kan betalen via creditcard, vooraf overmaken of met iDeal.
Tevens kunnen cadeaubonnen van BLÖJOR & MJÖLK worden gebruikt als betaalmiddel mits deze nog geldig zijn.

25. Alle betalingen dienen te geschieden in overeenstemming met de instructies op de pagina's van de webstore.

ARTIKEL 11.

Privacy

26. Met het plaatsen van een bestelling geeft de klant BLÖJOR & MJÖLK het recht om zijn of haar persoonlijke gegevens waar nodig te gebruiken. Deze gegevens worden bewaard voor zover dat nodig is voor de doeleinden waarvoor de gegevens werden verkregen en verwerkt door BLÖJOR & MJÖLK, d.w.z. voor de uitvoering van het contract, voor marketingdoeleinden en voor het onderhouden van contact met de klant.

27. De persoonlijke gegevens die door een klant worden verstrekt, worden niet doorgegeven aan derden voor commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de klant. De klant heeft te allen tijde het recht deze gegevens te bekijken en aan te passen.

28. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens hebben BLÖJOR & MJÖLK het College Bescherming Persoonsgegevens geïnformeerd dat het persoonlijke gegevens registreert. Een klant dient een verzoek tot inzage van zijn of haar persoonlijke gegevens schriftelijk te sturen naar het volgende e-mailadres: info@blojor-mjolk.com.

Artikel 12

geschillen:

29. Mocht er een geschil ontstaan kun je deze melden via de geschillencommisie voor webwinkels
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=NL 
 

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

 

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. 

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@blojor-mjolk.com. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 

 

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen.

 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals Gepersonaliseerde producten van CRE8

Voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals Natursutten spenen, Twistshake spenen + flessen 

Modelformulier voor herroeping 

(dit formulier kopieren alleen invullen en terugmailen als u de overeenkomst wilt herroepen) 

 

Aan
BLOJOR & MJOLK
info@blojor-mjolk.com

 

- Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende 

 

de verkoop van de volgende goederen:

de levering van de volgende digitale inhoud: 

de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen: 

 

- Besteld op(*)/Ontvangen op(*) 

 

 

- Naam/Namen consument(en) 

 

 

 

- Adres consument(en) 

 

 

 

- Datum 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is 

Overig

Deze tekst is via de Herroepingsrecht generator (https://webwinkelrecht.nl/diensten/generatoren/herroepingsrecht-generator/) van Webwinkelrecht, onderdeel van ICTRecht, opgesteld.

BLOJOR-MJOLK.COM

Scandinavisch design en lifestyle shop voor jouw baby en peuter. Merken o.a. Design Letters, Sebra, Eef Lillemor, Elodie Details, Jupiduu Glijbanen, Atelier Pierre, Playforever & Twistshake. Betaal veilig achteraf met Afterpay of direct met Ideal! Gratis verzending in NL vanaf €35,-

Follow us :

  

Wij gaan stoppen! Tot 1 augustus 2018 shop je de gehele collectie met 50% korting met kortingscode BLOJORSTOPT let op dit geld niet met terugwerkende kracht, en producten gekocht met deze code kunnen niet meer geretourneerd worden. Bedankt voor de 3 mooie jaren! Team BLOJOR & MJOLK

© 2015 - 2018 BLOJOR & MJOLK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
OH YUM! WE LOVE COOKIES!! Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.